• Menu
  • Menu

Amsterdam Gay Pride 2015 met GirlsLove2Travel

 Op 1 augustus 2015 vond de jaarlijkse botenparade van de Amsterdam Gay Pride plaats, bekend als het paradepaardje van de Amsterdam Gay Pride. Afgelopen jaren heb ik altijd geluk gehad deze parade vanaf een boot aan de kant te bewonderen. Maar stiekem was ik wel jaloers op de mensen die een plekje op een paradeboot wisten te bemachtigen. Dat stond nog op de bucket list. Hoe mooi is het om vrijheid, diversiteit en liefde te vieren vanaf één van de paradeboten.

Paradeboot 54

Wauw..! Dacht ik bij het zien van de uitnodiging van de dames van GirlsLove2Travel om mee te varen op hun paradeboot 54, nu mag ik het een keer vanaf de een paradeboot meemaken. En dan ook nog op met de super coole chicks van GirlsLove2Travel waarvan ik weet dat ze een goed feestje gaan neerzetten! De enige voorwaarden die zij stelden was de dresscode: feestelijk in de kleuren van GirlsLove2Travel ofwel mintgroen en koraal. Leuk!

Share Love, Love Difference

Het thema van de Gay Pride dit jaar was Share. De boot van GirlsLove2travel sloot hier goed bij aan. Fieke, Manon & Vi delen de afgelopen jaren hun liefde voor reizen. Zij inspireren vele anderen om je hart te volgen en de vrijheid & liefde te vieren. De 85 gasten aan boord hadden ook allemaal één ding gemeen; liefde voor het delen van momenten via sociale media. Mooie mensen die elkaar niet allemaal kenden, maar vanaf de start de vrijheid en diversiteit vierden.

Een dag om niet te vergeten

1 augustus 2015 gaat in de boeken als een memorabele dag. Alles was tot in detail geregeld; van heerlijke roze bubbles van Socecco en baquettes van café Paris (#lovetuna)  tot de decoratie bestaande uit discoballen, banners en bloemen. De boot zag er geheel in #GirlsLove2Travel stijl uit. De gasten maakten de boot af met hun kleurrijke mintgroene en koraal outfits en iedereen dansten de sterren van de hemel. Het was een groot feest! Maar nog belangrijker was het publiek. Dankzij jullie werd de Gay Pride 2015 een absoluut feest. Nog nooit heb ik zoveel mensen zien genieten in de zon! Zij zagen ons shin’en en wij hen. Wat een energie. Een uniek evenement waar wij als Nederlanders trots op moeten zijn.

Dank Dames

Fieke, Manon en Vi, bedankt voor de onvergetelijke dag! Nog steeds ben ik aan het nagenieten. De naughty goodiebag maakte de dag compleet 😉 Wil je meegenieten, check dan de onderstaande foto’s gemaakt door Steef Fleur:

Tip: Volgend jaar ook de Gay Pride mee willen mee maken? Ik zou iets creatief verzinnen om op één van de vele paradeboten mee te kunnen varen. Of ervoor zorgen dat je op een van de vele boten of plekken langs de kant dit geweldige evenement van Amsterdam meemaakt. This is Amsterdam! Love my city, it’s good to be back!

Amsterdam Gay Pride 2015 - 2
Aan het begin van de Prinsengracht – Foto credits Steef Fleur
Amsterdam Gay Pride 2015 - 3
Beach please.. Oh yes! – Foto credits Steef Fleur
Hello Amsterdam! Foto credits Steef Fleur
Hello Amsterdam! Foto credits Steef Fleur
Amsterdam Gay Pride 2015 - 4
Hello Amsterdam! – Foto credits Steef Fleur
Aan de Amsterdamse grachten.... - Foto credits Steef Fleur
Aan de Amsterdamse grachten…. – Foto credits Steef Fleur
Amsterdam Gay Pride 2015 - 6
Amsterdam Gay Pride 2015 – Foto credits Steef Fleur
Amsterdam Gay Pride 2015 - 8
Voor mij dé mooiste foto van de Gay Pride 2015 “De Bruidjes”  – Foto credits Steef Fleur

PicMonkey Collage

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.