• Menu
  • Menu
Chatuchak

Chatuchak Weekend Market

De Chatuchak Weekend Market, ook wel Jatujak of J.J. genoemd, is de grootste markt van Zuidoost-Azië en een van de grootste ter wereld! De markt is populair onder zowel toeristen als de lokale bevolking en zeker het bezoeken waard wanneer je in Bangkok bent!

Meer dan 8000 shops

In totaal beslaat de Chatuchak Weekend Market zo’n 11 hectare en trekt zo’n 200.000(!) bezoekers per dag. De markt kent 27 ‘sections’ met meer dan 8000 kraampjes en winkels! Alles wat je maar kunt verzinnen wordt er verkocht. Grote kans dat je terugkomt met leuke aankopen en een heleboel spullen waarvan je niet meer weet waarom je het gekocht hebt…

Hoe kom je er?

De Chatuchak Weekend Market is makkelijk te bereiken met de Skytrain. Stap uit bij ‘Mo Chit Station’ en volg de menigte… Ook per bus is de markt goed bereikbaar. Als je in de buurt van Khao San Road verblijft neem dan bus 3 of 524.

Openingstijden

De Chatuchak Weekend Market is alleen open in het weekend, de naam verklapt het al.. 😉 Zaterdag en zondag van 08:00 – 18:00 uur. Zorg dat je er vroeg bent, in de middag is het een gekkenhuis!

Tip: om niet te verdwalen, zorg dat je in het bezit komt van een kaart van de markt (gratis te verkrijgen). En pas op voor je spullen. Vooral tijdens de drukte in de middag is het een fijne plek voor zakkenrollers…

Chatuchak4
Chatuchak shopping
Chatuchak3
Voetbal is populair…
Chatuckak2
Jatujak Market
Chatuchak5
Food stall

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.