• Menu
  • Menu

De waarzegster van Jaisalmer

Laten we even terug gaan in de tijd. 7 jaar geleden was Isabel tijdens haar wereldreis in het plaatsje ‘Jaisalmer’. Jaisalmer is een stadje in het westen van Rajasthan, midden in de woestijn. Waar ze besloot om voor een ‘palm reading’ sessie te gaan. Simpel gezegd, je toekomst voorspellen door middel van handlezen. Tijdens deze sessie op hoog niveau deed de waarzegster onder meer de gevleugelde uitspraak: ‘you’re pretty, but your boyfriend will be more pretty‘. Ook vertelde de vrouw dat Isabel de man van haar dromen in een bepaalde periode zou ontmoeten, laat dit nou precies de periode zijn wanneer Isabel en ik elkaar tegenkwamen… De waarzegster was na afloop met Isabel op de foto gegaan, niet wetende dat ze de foto misschien ooit nog eens te zien zou krijgen…

Met de foto’s in mijn rugzak en de uitspraak van de waarzegster in mijn achterhoofd (dit moest wel een heel wijze dame zijn) ging ik naar haar op zoek. Het enige wat ik wist was dat ze in het fort van Jaisalmer woonde. Een klein doolhof wanneer je hier voor het eerst komt. Na even te hebben rondgelopen liet ik de foto’s aan een local zien en het toeval deed zich voor dat ik er 10 meter vandaan was! Of bestaat toeval niet…

Met de foto’s in mijn hand liep ik richting de waarzegster en deelde haar mee dat hier dan de prins op het witte paard van de dame op de foto stond. Ze was op het begin wat verbaasd en ik overhandigde haar de foto’s. Ze kon zich het moment nog wel herinneren en bleef maar naar de afbeeldingen kijken, met de opmerking dat ze toen veel dikker was :-). Ik besloot om ook voor een ‘palm reading’ sessie te gaan. Hierna vroeg ze of ik bleef lunchen en kwamen ook haar zoon en kleinzoon binnen. Bijzonder om mee te maken!

Kortom een speciale dag! En nu afwachten of ook mijn voorspellingen uit gaan komen…

IMG_5587

IMG_5594

IMG_5597

IMG_5592

Waarzegster_Pim

 

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments