• Menu
  • Menu

Fotoreportage India

Mijn favoriete land: India

Als ik met mensen over reizen praat, dan wordt mij vaak de vraag gesteld wat ik de leukste bestemming vind. Ik vind deze vraag  lastig te beantwoorden want elke bestemming heeft iets unieks. Mensen die mij goed kennen, weten dat ik een voorliefde voor Azië heb. Het eten, de mensen, de kleuren, de religie en de markten. Ik vind Azië geweldig!

De tweede vraag die mij dan gesteld wordt, is wat mijn favoriete land in Azië is. Dan twijfel ik altijd… Is het Nepal waar ik mede door mijn vrijwilligerswerk echt ben van gaan houden, of is het Tibet waar ik van jongs af aan al naartoe wilde. Tranen van geluk had ik in mijn ogen toen ik met de trein in Lhasa arriveerde. Ik was “on top of the world”.

Mijn favoriete land is een land dat mij, vanaf het moment dat ik de luchthaven uit liep, totaal verrast heeft. India! Het was alsof ik twee maanden in een film was beland: onwerkelijk en magisch. Ik kan dan ook niet wachten om terug te gaan in maart. Om je alvast mee op reis te nemen naar India, volgt hieronder een foto impressie. Geniet ervan!

Taj Mahal - Agra
Taj Mahal in Agra
Hampi
Hampi
Sunset - Pushkar
Sunset in Pushkar
Olifant in
Olifant in India
Aan het wassen in Delhi
Aan het wassen in Delhi
Holy cows
Holy cows
Kinderen in India
Kinderen in India

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.